M A H R A D (18-03-09), Rohham (17-03-09)
کاربر شهرسختافزار
M A H R A D (18-03-09), Rohham (17-03-09)
کاربر شهرسختافزار
بنگر: از هواداران پرسپوليس عذرخواهي مي كنم
مدافع تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: هواداران پرسپوليس از مصاحبه من برداشت منفي داشتند با اين حال از آنها معذرت مي خواهم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محسن بنگر درباره شعار هواداران عليه او در جريان بازي تيم ملي مقابل كنيا اظهار داشت: بعد از ديدن بازي الشارجه مقابل پرسپوليس گفتم تيم اماراتي ضعيف بوده اما نمي خواستم پرسپوليس را زير سئوال ببرم.
وي افزود: من گفتم اين تيم توان مقابله با تيمي مثل پرسپوليس را نداشت. با وجودي كه سال هاست در سپاهان بازي مي كنم هميشه به پرسپوليس به دليل اصالت و بزرگي اش احترام گذاشته ام.
بنگر ادامه داد: حرف هاي من در اين مورد براي هواداران اين تيم سوتفاهم شده است و من از آنها عذرخواهي مي كنم.
اين بازيكن در مورد بازي فردا مقابل الاتفاق عنوان كرد: الشباب حريفي نبود كه بتواند تيم ما را تهديد كند اما الاتفاق و بنيادكار متفاوت هستند. اگر مي خواهيم به مرحله بعد صعود كنيم بايد حداقل 4 امتياز ديگر بيگريم. اميدوارم در دمام امتياز لازم را كسب كنيم.
مدافع ملي پوش سپاهان درباره حضور خود در تيم ملي گفت: از آمادگي خوبي برخوردارم . هر موقع كادر فني تيم ملي بخواهد با تمام وجود در اختيار تيم ملي هستم.
Armin-N (17-03-09), M A H R A D (18-03-09)
کاربر شهرسختافزار
از الشباب تو عربستان 1 امتیاز گرفتیم که به نظر من خوبه
با اینکه راحت میتونستیم ببریم اگه از موقعیت هامون خوب استفاده میکردیم
کریمی و نیکبخت خوب نبودن
ولی خداوکیلی دفاعمون نشون داد خیلی خیلی عالیه
حال کردم با این خط دفاعی میتحکم
دمشون گرم
G E N E R A L ™ (18-03-09), M A H R A D (18-03-09)
کاربر شهرسختافزار
پرسپوليس يك امتياز ارزشمند از الشباب گرفت
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال الشباب عربستان از ساعت 21 امشب به وقت تهران در هفته دوم ليگ قهرمانان آسيا ميزبان پرسپوليس بود. اين ديدار در نهايت با نتيجه صفر بر صفر به پايان رسيد.
پرسپوليس در اين ديدار بازي منطقي ارائه كرد و توانست يك امتياز باارزش از الشباب بگيرد. نماينده ايران اگر از فرصت هاي خود استفاده مي كرد حتي مي توانست به برتري برسد.
پرسپوليس با اين تساوي 4 امتيازي شد و همراه الشباب در صدر جدول گروه دوم قرار گرفت.
در ديگر ديدار اين گروه الغرافه قطر با 2 گل ميزبان خود الشارجه امارات را مغلوب كرد. الغرافه با اين برد 3 امتيازي شد و در جايگاه سوم قرار گرفت. الشارجه هم بدون امتياز در مكان چهارم قرار دارد.
M A H R A D (18-03-09), Rohham (18-03-09)
کاربر شهرسختافزار
تبریک به خاطر نتیجه خوب و بازی منطقی تیم تو خونه حریف !!!! هرچند اعتقادم اینه که می تونستیم برنده از بازی بیرون بیایم اگر یکی دوتا از اون موقعیتهای عالی رو گل می کردیم ...... ولی تساوی هم بد نیست و با این بازیهای خوبی که من از تیم دیدم فکر می کنم برای صعود به دور بعد کار سختی نداشته باشیم .......
Armin-N (18-03-09), M A H R A D (18-03-09), Rohham (18-03-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheyl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مهراد جان زحمت کشیدند و این تاپیک رو زدند ولی نمیدونم چرا شما قوانین رو رعایت نمیکنین باعث تعصف هست
که شما به خاطر نتایج ضعیف استقلال در جام باشگاه ها مساءل شخصیتون رو این جا انجام میدین این قوانین
هست.
اینم لینک صفحه بند جدید در قوانین انجمن گفتگوی آزادبا سلام خدمت همه دوستان عزیز
با توجه به مشکلاتی که در مورد تاپیکهای طرفداران تیمهای فوتبال ( پرسپولیس ، استقلال ) پیش اومده و
برای جلوگیری از ادامه این روند قانون جدیدی به شکل زیر از هم اکنون اعمال میشود :
طرفداران دو تیم به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی حق ندارند در تاپیک تیم حریف پست ارسال کنند ( حتی اگر جنبه توهین نداشته باشد )
طرفداران دو تیم در تاپیک خود می بایست فقط به گذاشتن اخبار و بحث در مورد تیم خود بپردازند (هرگونه مطلب ، نوشته ، اشاره و ... به تیم مخالف حتی اگر قصد اهانت نداشته باشد ممنوع است )
واضح است که پستهای اینچنینی بدون تذکر پاک میشوند و چنانچه کاربر به اشتباه خود ادامه دهد، بن خواهد شد.
لازم به ذکر است که در ابتدا قصد تیم مدیریت بر این بود که این تاپیکها به کل حذف شوند ولی با تجدید نظری که انجام شد مقرر شد برای بار آخر
فرصتی داده شود تا این تاپیکها بدون مشکل به کار خود ادامه دهند.
بدیهی است که چنانچه این قوانین جدید نیز افاقه نکند ، تیم مدیریت مصمم است تا این تاپیکها را بدون هیچ قید و شرطی پاک کند.
مطالعه شود
سپاس
Arian.Z (04-04-09), Armin-N (18-03-09), M A H R A D (18-03-09), Musketeer™ Pro (02-04-09), Rohham (18-03-09), SOHR@B (18-03-09)
|
|
كاربر فعال انجمن موسيقي
آقایون معذرت
کس نمی داند کدامين روز می آيد *** کس نمی داند کدامين روز می ميرد
G E N E R A L ™ (20-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
از تيم ملي خير نديديم كه...
عشق است پرسپوليس...
اينم واسه امپراطور كشيدم...
जीवन एक धोखा है.
Armin-N (02-04-09), G E N E R A L ™ (06-04-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
امروز 2-0 باختیم از صبا متاسفانه
امیدوارم این بازی باعث نشه روحیه تیم واسه بازی های قهرمانان آسیا پایین بیاد
نتیجه بدی بود
اما در همه شرایط:
پرســپولـیس زلزله
محبوب هرچی دله
M A H R A D (04-04-09), Mehdi_Full (04-04-09)
کاربر شهرسختافزار
بادامكي: در پايان فصل همه چيز را افشا ميكنم
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوست ندارم وارد حاشيه شوم اما نيمكت نشيني من فوتبالي نيست.
حسين بادامكي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: هميشه پرسپوليس را دوست داشته ام. اگر جز اين بود با اين تيم قرار داد نمي بستم و الان در تيم هاي ديگري بازي مي كردم.
وي افزود: سكوت را در حال حاضر دوست دارم اما نيمكت نشيني من فوتبالي نيست و به مسائل ديگري ارتباط دارد.
بادامكي ادامه داد: درد دل و حرف هايم را انتهاي فصل مي زنم و همه چيز را افشا مي كنم تا همه متوجه شوند در پرسپوليس چه اتفاقي افتاده كه حتي من در بعضي از بازي ها در ليست 18 نفره نيز حضور ندارم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks